Antena 3 CNN Actualitate Icoana din România care ar vindeca bolnavii de coronavirus: Numai așa veți scăpa de pandemie!

Icoana din România care ar vindeca bolnavii de coronavirus: Numai așa veți scăpa de pandemie!

O icoană despre care preoții spun că e făcătoare de minuni se află la o biserică din Sibiu. Aceasta a fost a Sfântului Nichifor Leprosul și a fost dăruită de un părinte din Bulgaria, lăcașului de cult din Sibiu.

Icoana din România care ar vindeca bolnavii de coronavirus: Numai așa veți scăpa de pandemie!
de Maria Sabu    |    13 Iul 2020   •   11:30

Începând de vineri, 18 iulie, la sfântul lăcaş, deschis zilnic între orele 8:00 – 20:00, se vor oficia şapte slujbe consecutive de Maslu pentru bolnavii de coronavirus şi pentru cei care îi tratează, dar şi pentru credincioşii de pretutindeni care sunt invitaţi să se alăture rugăciunilor prin intermediul paginii de Facebook care transmite slujba live.  

Preotul parohiei din Sibiu, Cătălin Dumitrean, a mărturisit la slujba de primire a icoanei că aceasta reprezintă un dar, venit prin intermediul unui preot Vasili Zdarvkov - „ucenic al Sfântului Nichifor Leprosul”, potrivit căruia icoana făcătoare de minuni „a salvat mulţi bolnavi cuprinşi de diferite molime”.  

„Nici nu ştiţi ce dar este acum la Biserica Dealului. Când am binecuvântat, la Sofia, cu Icoana pe deasupra unor bolnavi, efectiv au ieşit din comă. Prietenul meu, din Braşov, a fost de faţă la una dintre minuni. Să vă grăbiţi să veniţi la Icoană că e grabnic ajutătoare. Trei cazuri de Covid vindecate. Cumnata mea a fost prima, Maria, jumătate de origine greacă. Peste ea am făcut semnul Sfintei Cruci prima dată. Şi acum e bine... Să nu vă fie frică, că numai aşa veţi scăpa de pandemie, venind la Maica Domnului”, se precizează într-o postare pe pagina de Facebook Lumină Lină Sibiu.

×
Subiecte în articol: icoana Sibiu coronavirus
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close