Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din apartamentul în care au fost răpiţi şi ucişi cei doi muncitori din Oneşti

Primele imagini din apartamentul în care au fost răpiţi şi ucişi cei doi muncitori din Oneşti

Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, imagini din interiorul apartamentului de la Onești, unde doi bărbați și-au pierdut viața.

Primele imagini din apartamentul în care au fost răpiţi şi ucişi cei doi muncitori din Oneşti
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Berta Popescu    |    Cristi Popovici    |    03 Mar 2021   •   11:21

Încă de dimineață, jurnaliștii Antena 3 au lansat ipoteza potrivit căreia una dintre victime ar fi murit cu mult înainte de intervenția poliției. Ipoteză întărită de una dintre fotografii, care prezintă o mare baltă de sânge în mijlocul uneia dintre camerele apartamentului și nu pe balcon. 

 

Imaginile care răstoarnă cazul crimelor de la Onești

În afare de imagini, sunt și informații cheie din rapoartele poliției cu privire la o astfel de situație. 

Imaginile au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele.

Doar două siluete apar în imagini

Elementul cheie este faptul că, într-o singură imagine apar cele trei siluete: agresorul și cele două victime. În toate celelalte imagini apare Gheorghe Moroșan, cu o singură victimă. 

Un alt element este reprezentat de faptul că doar o victimă a vorbit cu operatorul 112, în momentul în care criminalul a sunat și a amenințat că îi va ucide dacă nu primește ceea ce dorește.

Mai mult decât atât, în timpul unei conferințe de presă de marți, unul dintre oficiali spunea că victima era îngrozită în momentul în care vorbea cu operatorul. Cu alte cuvinte, este posibil ca cealaltă persoană să fi fost deja decedată, motiv pentru care starea de teamă a victimei era amplificată.

Cu privire la modul în care un bătrân de 68 de ani a reușit să imobilizeze doi bărbați mai tineri, a apărut o primă ipoteză potrivit căreia, unul dintre cei doi, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, l-ar fi legat pe cel de-al doilea cu acele coliere de plastic pentru cabluri. 

Cel de-al treilea element ar fi chiar momentul în care ambulanțele vin să preia victimele. Bărbatul de 52 de ani a fost resuscitat timp de o oră. Despre a doua victimă, bărbatul de 36 de ani, nu există prea multe detalii, doar că a fost preluat de ambulanță și dus la spital, unde s-a constatat decesul. 

Este posibil ca explicația să vină chiar astăzi de la medicii legiști care, în urma necropsiilor, vor stabili cu exactitate ora fiecărui deces. 

În acest moment, Gheorghe Moroșan este sedat, legat și se află sub paza poliției.

 

×
Subiecte în articol: crima Onesti imagini apartament
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close