Antena 3 CNN Actualitate Imagini inedite cu Klaus și Carmen Iohannis în Egipt. Președintele, însoțit de o coloană faraonică

Imagini inedite cu Klaus și Carmen Iohannis în Egipt. Președintele, însoțit de o coloană faraonică

Aflat în Egipt la invitaţia omologului său, Abdel Fattah El-Sisi, preşedintele Klaus Iohannis nu a ratat o vizită la celebrul complex al piramidelor de la Gizeh. Alături de el, la fel de alb îmbrăcată, a fost și Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

Imagini inedite cu Klaus și Carmen Iohannis în Egipt. Președintele, însoțit de o coloană faraonică
de Alexandra Dima    |    27 Oct 2021   •   18:14

Imaginile cu Klaus și Carmen Iohannis, înoțiți de o coloană de cel puțin 20 de mașini, au fost difuzate în exclusivitate la Antena 3 în cadrul emisiunii Decisiv. Alături de Cătălina Porumbel, jurnalistul Adrian Ursu a comentat vizita președintelui în Egipt.

"E culoarea anului, practic, pentru președintele Iohannis, ceea ce poate să spună mult despre parcursul fără de prihană al mandatului domniei sale, cel puțin în acest an", a spus Adrian Ursu, pornind de la ținuta în care s-a afișat președintele.

"Putem glosa pe margine Fugii în Egipt... Ne putem întreba cine e Iosif, cine-i Pruncul, dar nu are rost să mergem atât de departe. Mai bine să mergem mai aproape și să ne gândim cam cum se va întoarce de acolo domnul Iohannis, ca să ne spună că s-a ales nisipul de planul doi, ca să zicem așa, al guvernului Ciucă.", a mai comentat, ironic și savuros, Adrian Ursu.  

Vizita lui Iohannis se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt, a transmis Președinția într-un comunicat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Egipt Carmen Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close