Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini de la negocierea dintre poliţişti şi criminalul din Oneşti: "De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!"

Noi imagini de la negocierea dintre poliţişti şi criminalul din Oneşti: "De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!"

Antena 3 a prezentat, în exclusivitate, discuţii din timpul negocierilor dintre poliţişti şi bărbatul din Oneşti care a omorât doi oameni. 

Noi imagini de la negocierea dintre poliţişti şi criminalul din Oneşti: "De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!"
de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   10:08

Agresorul este extrem de nervos şi are diverse cereri către poliţişti. Ei încearcă să-l liniştească, dar fără succes.  

Bărbatul din Oneşti continuă să ameninţe că-i va ucide pe cei doi muncitori, lucru pe care l-a şi facut la final. 

Discuţii de la negocieri

Criminal: De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea. 

Poliţist: Nu ar fi mai bine să vă liniştiţi...

"Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei"

Criminal: Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu.

Poliţist: Calmaţi-vă!

Criminal: Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani.

Bărbatul din Oneşti care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat promite de mai mult timp că se va răzbuna cu arma. 

Filmul tragediei de la Oneşti

Într-un filmuleţ postat pe Facebook, Gheorghe Moroşanu spunea că este nemulţumit de răspunsurile halucinante ale autorităţilor şi că îşi va face singur dreptate. Între timp, este anchetă uriaşă la Oneşti după intervenţia ratată a poliţiştilor. 

Doi muncitori care făceau lucrări de renovare într-un apartament din Oneşti au fost luaţi ostatici de un bărbat, fostul proprietar al locuinţei. Acesta a pierdut apartamentul în instanţă, dar pentru că nu a suportat ideea, îşi facuse un obicei să vina zilnic, timp de 11 ani, să vadă locuinţa. Când i-a văzut pe cei doi muncitori, a intrat peste ei, i-a ameninţat cu cuţitul, apoi i-a ucis.

×
Subiecte în articol: Onesti crimă Oneşti negocieri
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close