Antena 3 CNN Actualitate Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat

Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat

Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Iun 2018   •   23:38

UPDATE - Manifestaţia din Piaţa Victoriei din Capitală - unde câteva mii de oameni au protestat faţă de modificarea codurilor penale - s-a încheiat după aproximativ cinci ore.

În timpul protestelor, au avut loc altercaţii între manifestanţi şi jandarmi, mai multe persoane fiind ridicate de forţele de ordine şi duse la Poliţie.

----------------------------

Circulaţia între sediul Guvernului spre statuia Aviatorilor este blocată miercuri seară, la protestul din Piaţa Victoriei având loc mai multe incidente între jandarmi şi participanţi.

Primul incident a avut loc după ce o parte dintre protestatari au încercat să ocupe carosabilul. Jandarmii au intervenit în forţă şi au extras câţiva manifestanţi, pe care i-au urcat în maşinile proprii.

Ulterior, jandarmii au ocupat strada cu mai multe maşini de intervenţie, creându-se altercaţii, după ce una dintre vehiculele Jandarmeriei a atins un grup de protestatari.

Situaţia continuă să fie destul de tensionată, jandarmii încercând să elibereze carosabilul.

Circulaţia a fost blocată cu maşini ale Poliţiei Rutiere şi trupe ale Jandarmeriei echipate pentru intervenţie.

Jandarmeria Capitalei a informat miercuri seară că două persoane care protestau în Piaţa Victoriei din Capitală au fost amendate pentru instigare la acţiuni violente.

"Au fost conduse la secţie două persoane, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 4.500 de lei, pentru instigare la acţiuni violente cu intenţia de tulburare a adunării publice", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Piata Victoriei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close