Antena 3 CNN Actualitate Inedit A aflat că soțul o înșală, așa că a decis să se răzbune pe amantă. Este cumplit ce a făcut femeia înnebunită de furie

A aflat că soțul o înșală, așa că a decis să se răzbune pe amantă. Este cumplit ce a făcut femeia înnebunită de furie

A aflat că soțul o înșală, așa că a decis să se răzbune pe amantă. Este cumplit ce a făcut femeia înnebunită de furie
Sursa foto: Foto: captura video
22 Feb 2019   •   12:04

A aflat că soțul o înșală, așa că femeia a decis să se răzbune pe amantă. Înnebunită de furie, femeia a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic. 

Elena Romanova, 36 de ani, din Rusia, și-a strangulat rivala, a înjunghiat-o și a îngropat-o de vie. Pentru fapta sa, femeia riscă acum să facă 20 de ani de închisoare.

Femeia a povestit cum, după ce a descoperit aventura celor doi, a forțat-o pe Maria Sokolova, 32 de ani, să urce în mașina ei. „Când am urcat în mașinp, aveam un cuțit în mâini. Dar nu îmi amintesc ce s-a întâmplat”, a povestit Elena Romanova. 

Romanova a adăugat că a legat o eșarfă în jurul gâtului victimei și a strâns-o înainte de a conduce 30 de minute spre o pădure din apropiere de St Petersburg.

„Când am scos-o din mașină, încă a scos un sunet. Eram într-o stare de cădere nervoasă, nu-mipot aminti ce s-a întâmplat”, a mai spus femeia, potrivit The Sun. 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close