Antena 3 CNN Actualitate Inedit A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat însă întrece orice imaginație. „Nu crezi că poate să existe așa ceva”

A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat însă întrece orice imaginație. „Nu crezi că poate să existe așa ceva”

A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. O femeie s-a apropiat de el. Ce a urmat însă întrece orice imaginație. „Nu crezi că poate să existe așa ceva”
13 Dec 2018   •   10:55

A intrat într-un fast-food când a văzut un bătrân care aștepta cuminte să primească resturile. Nu cerea bani și era și curat. Dar ceea ce a urmat întrece orice imaginație.

Întâmplarea a fost povestită de un bărbat pe contul său de Facebook.

“Ieșisem să iau masa de prânz într-un restaurant de tip fast-food. Pauza de masă era scurtă, așa că trebuia să mă grăbesc.

Mi-a atras atenția un bărbat care stătea lângă zona de aruncare a resturilor. Era un bărbat destul de curățel, care nu miroseau urât și nu cerea bani.

La un moment dat, o femeie îmbrăcată foarte bine s-a dus să își arunce resturile. Avea o supă pe jumătate terminată într-un recipient de polistiren și câțiva cartofi prăjiți pe o farfurie de plastic. Bărbatul de lângă tomberon a privit-o în ochi și a întrebat-o foarte politicos:

– Îmi cer scuze. Vă rog, îmi puteți da mie resturile?

Femeia nu i-a răspuns, l-a privit cu dispreț și a aruncat tot ce avea pe tavă la gunoi. Bărbatul a coborât ochii în pământ și nu a mai spus nimic.

Eu nu am zis nimic, am fugit la coadă ca să-i cumpăr bărbatului un meniu complet și o sticlă de apă. Femeia disprețuitoare s-a așezat în spatele meu, pesemne că uitase să cumpere ceva. M-am întors, i-am arătat tava și i-am spus:

– Mâncarea asta este pentru omul acela nefericit pe care l-ai disprețuit mai devreme. M-a costat 20 de lei să arăt puțină umanitate. Nu am putut să nu observ cruciulița pe care o aveți la gât. Cum e ipocrizia asta…

I-am dat bărbatului prânzul și i-am strecurat și 50 de lei.”, scrie poatenustiai.ro.

 

×
Subiecte în articol: batran fast-food
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close