Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semne certe că ești sortit unui destin măreț, cu Lidia Fecioru: "Iubești atât de mult ceea ce faci, încât ai puterea să faci pe gratis"

Semne certe că ești sortit unui destin măreț, cu Lidia Fecioru: "Iubești atât de mult ceea ce faci, încât ai puterea să faci pe gratis"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt semnele care ne arată că avem un destin măreţ.

Semne certe că ești sortit unui destin măreț, cu Lidia Fecioru: "Iubești atât de mult ceea ce faci, încât ai puterea să faci pe gratis"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2017   •   18:50

Nu te simți bine în postura subaltern? Simți că poți face mai multe și ești ținut pe loc?

În emisiunea „Adevăruri ascunse”, Mihai Voprochievici și Lidia Fecioru au explicat care sunt semnele certe că oamenii sunt sortiți unui destin măreț.

E foarte greu să ții pe cineva puternic în subordine.

Semnul cert al faptului că ești predestinat unui destin măreț este faptul că nu te simți bine în subordinea cuiva, dar acest lucru nu trebuie să țină în legătură cu egoismul, cu ipocrizia, cu dorința de a epata, organic nu puteți să fiți în subordinea cuiva, tendința de a evolua.

Un alt semn ține de faptul că amânați lucrurile până pe ultima sută de metri, acei oameni care se capacitează pe ultima sută de metri. „Cei care au opt în nume, te mobilizează, dar într-o situație îți dă o forță lăuntrică, ies în față”, a spus Mihai Voropchievici.

„Oamenii când sunt strânși cu ușa le vin foarte multe idei”, a spus Lidia Fecioru.

Un alt semn că ai un destin măreț este acela că iubești atât de mult ceea ce faci, încât ai puterea să faci pe gratis ceea ce faci.

Alte semne: Vezi lumea cu ochi optimiști atunci când mergi pe drumul cel bun. Intuiție bine dezvoltată și ai foarte multe idei.


 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close