x close

Adolescenta îl cunoscuse pe Cristian pe o rețea de socializare, iar la scurt timp au început o relație. Doar că bărbatul îi cerea constant fotografii incendiare și chiar filma partidele de amor. Totul s-a aflat după ce imaginile au devenit publice

16 Iul 2019   •   00:03
Adolescenta îl cunoscuse pe Cristian pe o rețea de socializare, iar la scurt timp au început o relație. Doar că bărbatul îi cerea constant fotografii incendiare și chiar filma partidele de amor. Totul s-a aflat după ce imaginile au devenit publice Foto: Pixabay.com

Adolescenta îl cunoscuse pe Cristian pe o rețea de socializare, iar la scurt timp cei doi au început o relație amoroasă. 

Doar că bărbatul a început să-i ceară tinerei fotografii incendiare cu ea. Totodată, partidele lor de dragoste erau înregistrate de bărbatul de 22 de ani. 

În plus, la un moment dat, iubitul i-a cerut fetei să fure bani de la părinţi, iar adolescenta s-a conformat. A luat din casă 2.400. Părinții au anunţat Poliţia, după ce au constatat lipsa banilor, iar fata a fost nevoită să recunoască ce făcuse. Cu această ocazie, părinţii au aflat şi de relaţia fiicei lor cu Cristian Cloşcă şi i-au interzis să se mai întâlnească cu acesta. 

Ulterior, tânărul a început să posteze poze şi fişiere video cu adolescenta în ipostaze sexuale explicite pe contul său de Facebook. “În timpul întâlnirilor pe care le-a avut cu persoana vătămată, începând cu august 2016, Cristian Cloşcă a fotografiat-o pe aceasta în timp ce întreţinea acte sexuale orale şi, totodată, a filmat scene în care au întreţinut raporturi sexuale, după care a postat imaginile pe contul său de Facebook, cu numele “Cristian M.Crs.”. Din declaraţia persoanei vătămate a rezultat că aceasta a fost determinată să-şi facă fotografii dezbrăcată complet şi să i le trimită acestuia. Ulterior, o parte din fotografii au fost postate pe pagina de Facebook a lui Cristian Cloşcă”, au stabilit procurorii DIICOT Brăila.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati