Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere cumplită de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul. „E ca o miracol. Habar nu aveam”

Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere cumplită de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul. „E ca o miracol. Habar nu aveam”

Adolescenta s-a dus la culcare cu o durere cumplită de cap. S-a trezit după patru zile, pe un pat de spital. Medicii s-au apropiat de ea și i-au spus adevărul. „E ca o miracol. Habar nu aveam”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ebony Stevenson
18 Feb 2019   •   00:07

Avea dureri cumplite de cap, așa că s-a dus la culcare. După patru zile, adolescenta s-a trezit pe un pat de spital, iar medicii i-au dat o veste cu totul neașteptată. În tot acest timp, cât a fost în comă, a devenit mamă.

Ebony Stevenson, 18 ani, nici măcar nu a știut că este însărcinată.

Tot ce își amintește tânăra este că pe 2 decembrie 2018 s-a dus la culcare cu o migrenă cumplită. Mai târziu, fata a fost dusă la spital, unde medicii i-au indus coma. Pe 6 decembrie, fata s-a trezit din comă, mama unei fetițe.

Tânăra susține că nu a avut nici măcat burtă sau grețuri matinale, iar mentruația nu i-a lipsit.

Se pare că adolescenta are două utere, o condiție care afectează una din 3000 de femeie.

„Nici măcar nu m-am gândit dacă îmi doresc copil, cel puțin nu pentru următorii 10 ani și nu m-am așteptat niciodată să fiu o mamă tânără. Să mă trezesc din comă și să mi se spună că am fost însărcinată și chiar am dat naștere unei fetițe a fost copleșitor. Să îmi întâlnesc copilul a foast atât de suprarealist. M-am simțit ca într-o experiență de ieșire din corp. Este absolut un miracol. Nu își schimba-o pe Elodie pentru nimic în lume”, a declarat adolescenta, potrivit Mirror.

 

 

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close