Antena 3 CNN Actualitate Inedit Alina din Iași a trăit o poveste de iubire de aproape nouă ani. Într-o zi a aflat un secret cumplit despre iubitul ei: „Cum a putut să-mi facă asta?”

Alina din Iași a trăit o poveste de iubire de aproape nouă ani. Într-o zi a aflat un secret cumplit despre iubitul ei: „Cum a putut să-mi facă asta?”

Alina din Iași a trăit o poveste de iubire de aproape nouă ani. Într-o zi a aflat un secret cumplit despre iubitul ei: „Cum a putut să-mi facă asta?”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mar 2019   •   18:44

Alina din Iași a trăit o poveste de iubire de aproape nouă ani cu Adrian. Doar că într-o zi, povestea lor de iubire s-a sfârșit prost, iar tânără a ajuns în spatele gratiilor. 

Citiți și Adrian și Alina erau împreună de opt ani. Într-o zi, tânărul din Iași a fost șocat să afle ce îi făcuse în toți acești ani iubita lui

Deși varianta inițială era că femeia, fostă angajată a băncii, i-ar fi furat banii din cont, ei bine fata susține că altul este adevărul. 

„Relatia mea cu D. Adrian a inceput in martie 2009 si s-a finalizat in aprilie 2011 cand D. Adrian, cetatean de origine din Republica Moldova, recent intors de acasa a zis, citez: „nu vreau sa te incurc si mai bine ne despartim”, desi nu se gandise ca ma incurca timp de aproape 9 ani. Adevaratul motiv pentru care el a vrut sa puna capat relatiei este ca intalnise in Chisinau, cand eu stateam si il asteptam acasa, o alta femeie.

Banii de care vorbeste el ca ii strangea pentru masina nu era de fapt decat suma de aproximativ 4000 lei pentru ca masina a fost cumparata de mama lui in anul 2009 la insistentele acestuia, la fel cum tot mama lui i-a cumparat si casa in care locuieste. (...)

In anul 2013 D. Adrian prin santaj si amenintare ca imi face rau atat mie cat si familiei mele m-a determinat sa merg la notar si sa semnez un contract fictiv de imprumut, pentru care si recunoaste ca asa a fost invatat de catre verisoara lui din Republica Moldova, notar de profesie, pe o suma imaginata si inventata de el de 328.000 lei, bani pe care nu i-a avut niciodata. Acesti bani de care tot vorbeste el, voia sa ii obtina de la mine pentru a-si cumpara un apartament pentru ca la acea data erau echivalentul a aproximativ 70.000-80.000 euro. Desi am semnat la notar acest document, D. a continuat cu presiunile atat asupra mea cat si a familei mele. (...).

In anul 2015 mi-a facut plangere penala sperand ca asa ma voi speria si ca ii voi da suma imaginata si inventata de el, de 328.000 lei, dar niciodata dovedita. Pe parcursul cercetarii, asa si cum era de asteptat, s-a dovedit ca D. Adrian nu avea decat suma de aproximativ 75.000 lei, suma care pana in prezent i-a fost inapoiata in cea mai mare parte.

D. Adian nu a avut niciodata o astfel de suma, ba mai mult din anul 2009 nici macar nu mai a fost angajat pe undeva, iar in 2011 s-a decis sa isi deschida propria lui firma de IT, o firma care a fost si inchisa. (...) In ultimii ani D. Adrian nu a facut decat sa ma hartuiasca, sa ma defaimeze si santajeze in speranta ca eu voi ceda si ii voi da aceasta suma de bani. D. Adrian nu este victima care pretinde si vrea sa para”, a povestit femeia pentru Ziarul de Iasi. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close