Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am băut câteva pahare în plus și am făcut dragoste cu cel mai bun prieten al iubitului meu. În scurt timp am făcut o descoperire șocantă. Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă mie”

„Am băut câteva pahare în plus și am făcut dragoste cu cel mai bun prieten al iubitului meu. În scurt timp am făcut o descoperire șocantă. Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă mie”

„Am băut câteva pahare în plus și am făcut dragoste cu cel mai bun prieten al iubitului meu. În scurt timp am făcut o descoperire șocantă. Nu-mi vine să cred că mi se întâmplă mie”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
23 Feb 2019   •   12:51

Avem mereu impresia că în viață nu ni se poate întâmpla nimic chiar dacă încălcăm reguli. Asta a aflat recent pe propria piele și o tânără de 21 de ani.

„Iubitul meu este în armată, dar a fost implicat în tot felul de belele cu prietenul lui, inclusiv droguri, când erau adolescenți.

Amândoi au 23 de ani, eu am 21. Amicul ăsta este mult mai sensibil. Are ambiții în viață, cel puțin. Mi-aș dori ca prietenul meu să semene mai mult cu prietenul lui, deși îl iubesc. Suntem împreună din școală și el este tot ce am.

Eram singură pentru că iubitul meu era departe, așa că l-am invitat pe prietenul lui în apartament. Ne-am întâlnit la coadă la cumpărături și mi s-a părut normal să vorbim. Nu mai vorbisen cu iubitul meu de ceva timp. 

I-am spus prietenului său și mi-a spus că iubitul meu nu mă prețuiește așa cum ar trebui. Am fumat iarbă și am băut câteva pahare și am început să-l văd altfel. I-am spus că poate rămâne peste noapte. 

Apartamentul are doar un dormitor. S-a oferit să doarmă pe sofa, dar i-am spus că e mult mai confortabil în pat cu mine. La câteva minute după ce am stins lumina, eram goi și ne sărutam.

Nu mi-am făcut griji de protecție pentru că luam pastile. Dimineața am făcut iar sex și am fost de acord să începem aventura. Apoi a plecat. Am început să mă simt vinovată că îl înșel pe iubitul meu. În câteva zile, am descoperit că și el se simțea vinovat. Am decis să nu ne mai vedem și să nu-i spunem nimic prietenului meu. 

Am crezut că ăasta e finalul, dar am făcut un test de sarcină când nu mi-a venit ciclul și a fost pozitiv”, a povestit tânăra specialistului de la The Sun, întrebându-se ce ar trebui să facă în continuare.
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close