x close

„Am băut într-o seară și mi-am exprimat o fantezie, fără să mă gândesc la ce va urma. Două săptămâni mai târziu, a venit la mine și am făcut amor nebun. Doamne, cum am putut să-i fac asta iubitei mele? Dar deși mă simt vinovat, aș face-o din nou!”

22 Noi 2019   •   23:25
„Am băut într-o seară și mi-am exprimat o fantezie, fără să mă gândesc la ce va urma. Două săptămâni mai târziu, a venit la mine și am făcut amor nebun. Doamne, cum am putut să-i fac asta iubitei mele? Dar deși mă simt vinovat, aș face-o din nou!” Foto: Pixabay.com

Nopțile de beție pot avea urmări grave. De asta s-a convins și un bărbat care și-a înșelat iubita, dar nu cu oricine.

„Am băut și am ascultat muzică într-o noapte cu iubita mea, sora și prietena ei cea mai bună. Conversația a mers până acolo încât am povestit ce ne place în dormitor. Fetele au spus ce își doresc. Eu le-am spus că îmi plac picioarele și, în special, îmi plac fetele care poartă tocuri cu picioarele goale. Este total adevărat, dar conversația a mers șimai departe. 

Două săptămâni mai târziu, am băut din nou, dar de data asta eram doar eu, iubita și sora ei. Eu am 24 de ani, iubita mea 23, iar sora ei 21 și e foarte hot. 

Se făcuse târziu și puțin după miezul nopții, iubita mea a decis să pună punct. S-a dus în pat. I-am spus că vin și eu în curând, dar am mai rămas să râd cu sora ei. 

Bursc, și-a ridicat picioril și a început să-l frece de piciorul meu, aproape de testicule. Mi-a spus că își amintește ce am spus despre fetele cu tocuri înalte și picioarele goale. Așa era îmbrăcată. Am început să mă încing în timp ce se freca încă de mine. 

Putea vedea ce efect are asupra mea, așa că s-a întins și mi-a desfăcut fermoarul de la blugi. Următorul lucru pe care îl știu e că eram unul peste altul pe canapea. 

Sexul a fost uimitor. A plecat imediat după, cu un zâmbet mare pe față. S-a dus acasă și asta a fost. Nu am putut să-i spun iubitei mele, evident. 

Dar din acea noapte, mă gândesc doar să fac sex din nou cu sora ei. Am fost atât de dat peste cap. Știu că e greșit și mă simt vinovat, dar îmi doresc să o fac din nou”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun. 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati