x close

„Am cunoscut o femeie matură pe un site și am început să discutăm. Apoi am fost să o cunosc și arăta uluitor. Am făcut amor, apoi ne-am tot văzut. Într-o seară, când făceam dragoste cu ea, a intrat cineva. Mi s-a părut extrem de ciudat”

10 Ian 2020   •   00:16
„Am cunoscut o femeie matură pe un site și am început să discutăm. Apoi am fost să o cunosc și arăta uluitor. Am făcut amor, apoi ne-am tot văzut. Într-o seară, când făceam dragoste cu ea, a intrat cineva. Mi s-a părut extrem de ciudat” Foto: Pixabay.com

Uneori ne putem îndrăgosti doar de o iluzie. Un bărbat este extrem de confuz după ce s-a aprins după o femeie pe care a cunoscut-o pe internet.

Doar că între cei doi este o diferență mare de vârstă. În plus, femeia mai avea un secret.

„Sunt un tânăr care a făcut sex cu o femeie în vârstă, dar știu că nu există viitor pentru noi pentru că este măritată și există o prăpastie mult prea mare între noi de vârstă. 

Uneori simt că vreau să pun punct, dar apoi îmi dă mesaj și alerg la ea. 

Am cunoscut-o pe un site de chat în urmă cu un an. Ea are 55 de ani, deși nu arată deloc. Este absolut superbă și incredibil de sexy. Eu am 22 de ani.

Am vorbit câteva săptămâni, doar ca să ne cunoaștem mai bine. Mi-a spus totul despre viața și relația cu soțul ei. Au o relație deschisă și el acceptă ca ea să se culce cu alți bărbați. Este foarte activă din punct de vedere sexual și ea spune că s-a culcat cu sute de bărbați. 

Ea locuiește în celălalt capăt al lumii și când am vizitat-o prima dată, am stat la hotel. 

Am petrecut momente fantastice, dar data următoare când m-am dus să o văd, mi-a spus că ar trebui să stau acasă la ea. Am făcut asta de multe ori. Locuiește într-o casă mare, luxoasă, foarte diferită de casa în care locuiesc cu mama mea

Soțul ei este tip grozav. Am luat masa de câteva ori seara. Acum el se uită la noi în timp ce facem sex, ceea ce la început mi s-a părut foarte ciudat. Dar acum sunt ok cu asta. Mă gândesc la ei ca la niște prieteni buni și mă simt în vârful lumii când sunt cu ei. 

Dar cred că mă îndrăgostesc de ea. Știu că nu ar putea fi niciodată o relație pentru că sunt piedici. Dar doar la ea mă gândesc 24 de ore, șapte zile din șapte. 

Sunt mereu entuziasmat când îi vizitez și îi las înlăcrimați. Nu vreau să renunț să nu o mai văd, dar nu știu nici cât o mai pot duce”, a scris tânărul specialistului de la The Sun.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati