Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am cunoscut un bărbat șarmant într-un pub, care a flirtat cu mine toată noaptea. Apoi ceva șocant mi s-a întâmplat. Nu aș fi crezut asta!”

„Am cunoscut un bărbat șarmant într-un pub, care a flirtat cu mine toată noaptea. Apoi ceva șocant mi s-a întâmplat. Nu aș fi crezut asta!”

„Am cunoscut un bărbat șarmant într-un pub, care a flirtat cu mine toată noaptea. Apoi ceva șocant mi s-a întâmplat. Nu aș fi crezut asta!”
Sursa foto: Foto: Twitter
15 Mar 2019   •   13:31

O ieșire în oraș se poate lăsa cu o poveste de iubire, dacă găsești omul potrivit. Așa a crezut și o tânără, doar că pentru ea povestea s-a terminat într-un mod șocant, chiar în acea noapte. 

Hannah Gollings a povestit ce i s-a întâmplat în acea cumplită seară.

Femeia de 30 de ani, din Carlisle, l-a întâlnit pe Jonathan Corry într-un bar în august 2015, unde cei doi au flirtat toată noaptea. 

Bărbatul a invitat-o la el, iar ea a fost de acord. Doar că la zece minute după ce au părăsit barul, Corry a atacat-o într-un mod brutal. A târât-o într-un parc, unde a violat-o cu brutalitate, după ce a lovit-o.

În februarie 2016, Corry a fost condamnat la 10 ani și opt luni de închisoare. 

Femeia a povestit acum pentru Fabulous Digital ce i s-a întâmplat pentru a încuraja și alte femei să vorbească.

„Jonathan părea un adevărat gentleman și nu l-aș fi suspectat capabil de un asftel de atac. Sunt atât de mândră de mine că m-am dus la poliție imediat după și le sfătuiesc și pe altele să facă la fel. Este un proces dificil, dar îi ajută pe polițiști să-i prindă pe acești monștri”. 

În timp ce mergeau prin parc, Corry i-a acoperit gura lui Hannah și a avertizat-o să nu strige. A tras-o de pe potecă și a trântit-o la pământ.

„Am încercat cu disperare să mă lupt cu el, dar era prea puternică. Plângeam în timp ce mă viola. După asta, m-am ridicat în picioare și Jonathan mi-a tras un pumn în față. Am căzut la pământ și a continuat să mă lovească. Apoi m-a amenințat că mă ucide dacă spun cuiva. Eram îngrozită, dar am pretins că sunt inconștientă ca să nu mă mai lovească. Din fericire, a ieșit din parc”, a povestit Hannah. 

 

×
Subiecte în articol: violata
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close