Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am fost un timid în liceu, iar recent am început să vorbesc cu o fată pe Internet. Am făcut dragoste încă din ziua în care ne-am cunoscut. Știa ce face în pat, dar imediat ce a terminat, mi-a spus ceva ce m-a lăsat mască”

„Am fost un timid în liceu, iar recent am început să vorbesc cu o fată pe Internet. Am făcut dragoste încă din ziua în care ne-am cunoscut. Știa ce face în pat, dar imediat ce a terminat, mi-a spus ceva ce m-a lăsat mască”

„Am fost un timid în liceu, iar recent am început să vorbesc cu o fată pe Internet. Am făcut dragoste încă din ziua în care ne-am cunoscut. Știa ce face în pat, dar imediat ce a terminat, mi-a spus ceva ce m-a lăsat mască”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Noi 2018   •   16:05

Uneori lipsa de experiență poate cauza mari probleme, chiar și atunci când crezi că ai cunoscut fata potrivită. Un tânăr de 19 ani a povestit experiența cumplită prin care a trecut și din care nu mai poate să iasă.

„Am 19 ani și muncesc la un magazin. Este primul meu job ca lumea și îmi place. Viața mea era ok doar că nu am avut niciodată o iubită și nici nu am făcut sex. Sunt foarte timid și prin liceu cu greu vorbeam cu fete.

Așa că m-am înscris pe un site și am început să vorbsc cu multe fete. A fost nostim și mi-a dat impresia că sunt un tip normal.
O fată a fost mai insistentă. Am făcut schimb de poze și mi-a spus că arăt bine. Am vorbit cu ea câteva săptămâni, apoi a dorit să ne întâlnim.

Am ieșit să bem ceva și a fost totul bine. Era îmbrăcată foarte sexy. Am întrebat-o dacă pot să o sărut și a acceptat. Mi-a spus că știe un loc unde să mergem. Era în spatele unui magazin, de la care avea cheie. La început m-a sărutat, după care a preluat controluș. A început cu un oral, după care am făcut sex.

Ca să fiu sincer nu a fost șa grozav. Apoi a venit șocul meu. Mi-a sous că are 16 ani și că mereu este plătită pentru sex. I-am spus nu, dar m-a amenințat că se duce la magazinul la care lucrez și le va spune tuturor ce am făcut.

Nu aveam bani la mine atunci. Ne-am întâlnit a doua oară, i-am dat 200 de lire, 150 pentru sex și 50 ca să nu spună nimănui. Sunt foarte stresat și nu știu ce să fac”, a scris tânărul specialistului de la The Sun.

 

 

×
Subiecte în articol: santaj
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close