Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Am mers cu soția la o petrecere. Un coleg m-a luat deoparte și a spus că trebuie să îmi facă o mărturisire”. Când a auzit ce i-a spus, nu i-a venit să creadă. ”Am toate dovezile aici”

”Am mers cu soția la o petrecere. Un coleg m-a luat deoparte și a spus că trebuie să îmi facă o mărturisire”. Când a auzit ce i-a spus, nu i-a venit să creadă. ”Am toate dovezile aici”

”Am mers cu soția la o petrecere. Un coleg m-a luat deoparte și a spus că trebuie să îmi facă o mărturisire”. Când a auzit ce i-a spus, nu i-a venit să creadă. ”Am toate dovezile aici”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iun 2019   •   10:30

”Simt că mi s-au înecat corăbiile, nu știu cum să procedez și ce ar trebui să fac acum”. Așa își începe un tânăr povestea pe Reddit.

Acesta spune că avea un mariaj fericit, însă totul a fost dat peste cap într-o clipă.

”Eram la o petrecere a firmei unde lucrez, venisem împreună cu soția mea. La un moment dat, un coleg m-a luat deoparte spunând că trebuie să vorbească între patru ochi cu mine. M-a întrebat cât de multe știu despre soția mea și dacă îi cunosc trecutul” povestește tânărul.

Bărbatul spune că s-a căsătorit cu actuala soție după o relație de un an și jumătate. Cei doi s-au cunoscut în timpul studiilor, ea era chelneriță într-un bar de striptease. 

”Colegul meu mi-a spus că o știe bine pe actuala soție, de la vechiul loc de muncă. I-am zis că nu e o problemă pentru mine, pentru că știu unde a lucrat. Dar asta nu era tot. Mi-a spus că femeia pe care o iubeam obișnuia să plece acasă cu câte un client obișnuit al localului. Iar toate astea s-au întâmplat atunci când eram logodiți. Pentru că nu îmi venea să cred, mi-a arătat mai multe poze în telefon, în care apărea alături de soția mea” a continuat bărbatul.

A mers la barul respectiv, acolo unde a început să pună întrebări și a aflat ceea ce nu și-ar fi dorit să audă niciodată. Soția sa a lucrat o bună perioadă ca escortă, iar lucrul acesta era știut de toți clienții fideli.

Mai mult, vorbind cu diverși angajați ai localului, a aflat că existau nu doar poze ci și filmulețe intime cu soția sa alături de diverși clienți.

”Am întrebat-o dacă e adevărat și a recunoscut. Mi-a spus că s-a întâmplat doar de câteva ori, dar nu îmi vine să cred. Cine s-ar fi lăsat filmată și fotografiată în ipostazele alea, dacă nu s-ar fi simțit cu adevărat bine? E clar că făcea ce făcea nu doar pentru bani, ci și pentru senzațiile tari” a relatat tânărul.

Între timp, cu ajutorul colegului său, a găsit zeci de poze și filme cu soția sa în ipostaze intime.

”Nici nu știu dacă să mă uit sau nu” spune el. Internauții l-au sfătuit să nu deschidă niciodată fișierele video și să le trimită direct unui avocat, divorțul fiind unica soluție în acest caz.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close