Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am plecat în vacanță cu soțul meu și am vrut să îi pregătesc o surpriză. Apoi, mi-a venit o idee. Acum sunt îngrozită de ceea ce am făcut. Nu pot să-mi revin”

„Am plecat în vacanță cu soțul meu și am vrut să îi pregătesc o surpriză. Apoi, mi-a venit o idee. Acum sunt îngrozită de ceea ce am făcut. Nu pot să-mi revin”

„Am plecat în vacanță cu soțul meu și am vrut să îi pregătesc o surpriză. Apoi, mi-a venit o idee. Acum sunt îngrozită de ceea ce am făcut. Nu pot să-mi revin”
16 Mai 2019   •   11:37

O femeie a planificat o vacanță de câteva zile pentru ea și soțul ei.

La scurt timp, acesteia i-a venit o idee. Acum, aceasta e devastată de decizia pe care a luat-o.

„Soțul meu și cu mine am fost împreună timp de șase ani. Am descoperit, după ce ne-am căsătorit, că am fost prima femeie din viața lui. Eu am avut mai mulți parteneri. La început, nu a a avut o problemă cu lucrul acesta, dar în timp a început să fie gelos.

Am simțit că această gelozie avea să crească și nu voiam să aibă resentimente față de mine și să mă înșele. De asemenea, nu am vrut ca el să creadă că nu a avut suficient timp să experimenteze și să mă părăsească pentru o altă femeie.

Așa că am rezervat o vacanță la Amsterdam și i-am plătit o prostituată. Am simțit că aceasta ar fi o opțiune sigură, deoarece nu ar putea avea sentimente pentru ea. Acum nu îmi vine să cred că am făcut lucrul acesta, sunt îngrozită de gestul meu”, i-a povestit Mary psihologului de la The Guardian.

×
Subiecte în articol: prostituata sot femeie
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close