x close

Andreea era pe punctul de a se urca în avion când a trăit un moment uluitor: ”Mă simt complet umilită, jenată și confuză” - FOTO

de A.M.P    |    29 Ian 2020   •   10:29
Andreea era pe punctul de a se urca în avion când a trăit un moment uluitor: ”Mă simt complet umilită, jenată și confuză” - FOTO 482 Foto:Andrea Worldwide/Facebook

O femeie susține că s-a simțit „complet umilită” după ce i s-a refuzat în primă instanță îmbarcarea în avion din cauza hainelor de pe ea.

Andrea Worldwide a fost oprită de un angajat al companiei aeriene United Airlines chiar în momentul în care trebuia să urce la bordul unui avion de pe ruta Denver, Colorado - Newark, New York.

Tinerei i s-ar fi reproșat că bluza pe care o poartă este mult prea decoltată și lasă la vedere sutienul, chiar dacă aceasta ar fi putut cu ușurință să își acopere bustul cu o eșarfă pe care o avea la gât.

”Mă simt complet umilită, jenată, confuză. Simt că toate privirile sunt asupra mea”, a spus tânăra, potrivit Mirror.

În cele din urmă, ea a fost lăsată să urce în avion, ba chiar reprezentanții companiei aeriene au contactat-o pentru a-i oferi un voucher, în semn de mulțumire că a ales să zboare cu United Airlines.

Andrea, care este membru Platinum al acestei companii aeriene, a refuzat oferta de împăcare.

Foto: Andrea Worldwide/Facebook

 

Citeşte mai multe despre:

bluza decoltata avion
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati