x close

Băiețelul de cinci ani a ajuns la spital cu tăieturi și vânătăi. Când medicii l-au întrebat ce a pățit, micuțul a mărturisit: „Poate mami nu a vrut să mă rănească” și „altcineva m-a bătut cu cureaua”. Câteva luni mai târziu, toată lumea a înțeles adevărul

13 Feb 2020   •   01:06
Băiețelul de cinci ani a ajuns la spital cu tăieturi și vânătăi. Când medicii l-au întrebat ce a pățit, micuțul a mărturisit: „Poate mami nu a vrut să mă rănească” și „altcineva m-a bătut cu cureaua”. Câteva luni mai târziu, toată lumea a înțeles adevărul Foto: Davenport Family Funeral Home

La cinci ani, un băiețel s-a dovedit extrem de precaut și grijuliu cu mama sa, atunci când a fost dus la spital cu vânătăi. 

Mai târziu, toată lumea avea să înțeleagă durerea din spatele cuvintelor pe care le-a rostit. 

AJ Freund le-a spus medicilor când l-au întrebat ce e cu vânătăile de pe el că poate „mami nu a vrut să-l rănească” și „altcineva l-a lovit cu cureaua”. 

Patru luni mai târziu, copilul era găsit mort într-un mormânt superficial, în Crystal Lake, Illinois. 

În toată scurta perioadă când a trăit, copilul a fost agresat fizic de părinți într-un mod de-a dreptul brutal.

Inițial, cei doi l-au dat pe micuț dispărut. Apoi mama lui AJ, JoAnn Cunningham, 36 de ani, a recunoscut în luna decembrie că și-a ucis fiul. Atât ea, cât și tatăl copilului, Andrew Freund, 60 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul întâi. 

Bărbatul a negat crima și urmează să se prezinte în fața tribunalului pe 27 februarie. Părinții și-au ucis copilul pentru că el a mințit în legătură cu faptul că și-a murdărit pantalinii, potrivit declarațiilor din timpul procesului, scrie The Sun.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati