x close

Băiețelul fusese pedepsit și trimis la colț de către părinți. Dar ce a făcut câinele familiei a uimit o lume întreagă. Știa că prietenul lui are nevoie de el

14 Feb 2020   •   10:27
Băiețelul fusese pedepsit și trimis la colț de către părinți. Dar ce a făcut câinele familiei a uimit o lume întreagă. Știa că prietenul lui are nevoie de el Galerie foto (3) Foto: Jillian Marie Smith

Băiețelul se certase cu sora lui, iar părinții au decis să-l trimită câteva minute să stea la colț pentru a reflecta la greșeala lui.

Însă ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte pe toți.

Dash, câinele familiei, cu care micuțul Peyton are o relație specială, a decis să nu-l lase singur într-un astfel de moment dificil și s-a dus să-și ofere sprijinul.

S-a așezat cuminte lângă el. Când și-a dat seama că prietenul lui de încredere este lângă el, Peyton a întins mâna să-l alinte.

Imaginea a fost surprinsă chiar de părinții băiețelui, care au fost vizibil emoționați de gestul animalului.

„Dash ne-a făcut fericiți pe toți. Dar cel mai mult pe Peyton. Dacă îl întrebi pe Peyton, Dash este prietenul lui. Nu am putut să fiu supărată pentru mult timp pentru că a fost așa drăguț cum Peyton a pus mâna în jurul lui Dash. Când Peyton a fost pedepsit, cred că Dash a știut că are nevoie de el”, a povestit Jillian Marie Smith, mama lui Peyton.

Citeşte mai multe despre:

caine fidel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati