Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său. Vineri, însă, mai mulți copii au venit îngroziți la el: „Nenea, în mașina ta se află...”

Bărbatul abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său. Vineri, însă, mai mulți copii au venit îngroziți la el: „Nenea, în mașina ta se află...”

Își abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său din cartierul Podeni, Bârlad, însă nu se aștepta nicio clipă la ce avea să urmeze.

Bărbatul abandonase de câteva luni bune o mașină pe terenul său. Vineri, însă, mai mulți copii au venit îngroziți la el: „Nenea, în mașina ta se află...”
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro
25 Ian 2020   •   10:05

Vineri, mai mulți copii au venit îngroziți la el și l-au anunțat că în mașină se află un bărbat mort. 

A mers într-o fugã acolo si aproape cã a cãzut din picioare când a vãzut cã pe scaunele din spate era un bãrbat întins si care nu mișca.

Omul a anunțat la 112 poliția, iar la fața locului au sosit mai întâi polițiștii de la investigații criminale apoi și specialiștii (criminaliști) pentru recoltarea de probe.

Bãrbatul era decedat, avea aspect neîngrijit, haine murdare, lucru care ar indica cã ar fi o persoanã fãrã adãpost.

Nu a putut fi indentificat, s-a mers si la centrul pentru persoanele fãrã adãpost de la Bârlad, dar nimeni nu-l cunoaste. Deocamdatã nu se stie cine este, are în jur de 55-60 de ani si din primele cercetãri nu este nici din zona Podeni. În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, în care se fac cercetãri pentru identificarea cadavrului si stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs decesul, scrie vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: cadavru in masina
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close