x close

Bărbatul din Bârlad se plimba pe lângă barajul de alimentare cu apă a orașului, când a văzut doi tineri care făceau dragoste. A luat o decizie neașteptată atunci când s-a întors acasă

12 Dec 2019   •   00:07
Bărbatul din Bârlad se plimba pe lângă barajul de alimentare cu apă a orașului, când a văzut doi tineri care făceau dragoste. A luat o decizie neașteptată atunci când s-a întors acasă Foto: Pixabay.com

Bărbatul din Bârlad se plimba pe lângă barajul de alimentare cu apă a orașului, când a văzut doi tineri care făceau dragoste. A luat o decizie neașteptată atunci când s-a întors acasă.

Moldoveanul susține că din acea zi a decis să nu mai folosească deloc apa de la robinet.

În plus, a mers la audiență la primarul Bârladului pe care l-a anunțat că nu mai vrea să plătească factura la apă. 

Bătrânul a invocat că de când a văzut scenele erotice în apa care alimentează oraşul nu a mai deschis robinetele din casă. A invocat că foloseşte apa de ploaie care ”este mult mai curată decât apa aia de la robinet în care fac unii sex”, scrie Adevărul. 

Primarul Bârladului a încercat să îi explice bărbatului nemulţumit că apa de la Barajul Râpa Galbenă trece prin staţii de epurare, de clorinare, că sunt îndepãrtate impurităţtile, însă fără succes!  „Domnule, ce-am văzut eu cu ochii mei nici Dumnezeu nu mă poate convinge! Vreau să nu mai plătesc apa aia 100 de lei ! Nici un metru cub nu vreau să plătesc, nimic!”, a invocat bârlădeanul în timpul audienţei.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati