x close

Bărbatul dispăruse de 48 de ani, iar familia nu a reușit să dea de el. Într-o zi, se uitau la un video pe internet și au înțeles cruntul adevăr

21 Ian 2020   •   15:03
Bărbatul dispăruse de 48 de ani, iar familia nu a reușit să dea de el. Într-o zi, se uitau la un video pe internet și au înțeles cruntul adevăr  Foto: captura video

Timp de 48 de ani, bărbatul dispăruse, iar în ciuda încercărilor de a da de el, familia nu a aflat nimic de el.

Un septuagenar din Bangladesh a fost găsit de cei dragi, după ce au văzut un video cu el pe Facebook, în care se cerea ajutorul pentru tratamentul său medical. 

Habibur Rahman era un om de afaceri de 30 de ani și tată a patru copii în Sylhet, când a dispărut în 1972, după o călătorie în interes de serviciu în Chittagong. 

Apropiații, care acum sunt stabiliți în străinătate, l-au căutat ani întregi fără succes. Totul până când soția unuia dintre nepoții săi, care s-a stabilit în Statele Unite, l-a identificat într-un video postat pe Facebook. „Ne-a alertat pe toți și ne-am grăbit spre spital, unde l-am descoperit pe bunicul nostru în viață”, a povestit Kefayat Hussain, unul dintre cei 13 nepoți. 

Tânărul a povestit că Habibur Rahman a confirmat numele soției sale, dar și altor membri ai familiei sale. 

Deocamdată nimeni nu știe încă cum a dispărut bărbatul și de ce, scrie 7sur7.be. 

 

Citeşte mai multe despre:

batran disprut
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati