Băuse mult, însă atunci când bărbatului din Constanța i s-a propus o partidă de amor într-o cameră de hotel, nu a spus nu. După prima oră de iubire, individul a fost abordat din nou. A acceptat iar, doar că totul a luat o turnură neașteptată

18 Oct 2019   •   11:51
Băuse mult, însă atunci când bărbatului din Constanța i s-a propus o partidă de amor într-o cameră de hotel, nu a spus nu. După prima oră de iubire, individul a fost abordat din nou. A acceptat iar, doar că totul a luat o turnură neașteptată Foto: Pixabay.com

Băuse extrem de mult, iat atunci când bărbatului din Constanța i s-a propus o partidă de amor într-o cameră de hotel, nu a spus nu.

După prima oră de iubire, individul a fost abordat din nou de o prostituată și ademenit într-o altă camereră de hotel. A acceptat iar, fără să bănuiască nimic, doar că totul a luat o turnură neașteptată. 

Conform declarației persoanei vătămate date în cursul urmăririi penale, inculpata când a văzut că a fost descoperită încercând să sustragă banii, bani pe care deja îi avea asupra sa, a început să strige după ajutor susținânnd că este violată. În acest moment a intrat în cameră inculpatul Tungeay C., care susținând că asigură paza în hotel a întrebat ce se petrece. Inculpata i-a înmanat suma de bani sustrasă, în cuantum de 2.400 de lei, iar inculpatul, având în vedere că persoana vătămată îi bloca posibilitatea de a pleca, acesta postându-se în ușă, a înbrăncit-o și a părăsit incinta hotelului cu suma de bani.

După acest eveniment, persoana vătămată a contactat poliția, care a sosit la fața locului. Acestă situație de fapt prezentată de persoana vătămată, potrivit rolii.ro, se coroborează cu declarațiile mai multor martori. Instanța a decis: ”În baza art. 396 alin. 2 C . proc. pen., instanța constată, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că fapta există, constituie infracțiune și a fost săvârșită de inculpați”.

Instanța de fond l-a condamnat pe Tungeay C. la 5 ani de închisoare în regim de detenție, pe când Mijghean M. a primit 3 ani în regim de detenție.

Parteneri
x close