x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A făcut amor cu două femei mai mulți ani la rând. Ce s-a întâmplat recent în viața celui mai norocos bărbat din lume. „Este minunat!”

de 18 Mai 2017   •   14:51
A făcut amor cu două femei mai mulți ani la rând. Ce s-a întâmplat recent în viața celui mai norocos bărbat din lume. „Este minunat!” 72
Foto: YouTube

Povestea de viață a unui bărbat din Marea Britanie pare desprinsă din filme. Adam Lyons a fost denumit, pe bună dreptate, „cel mai norocos bărbat din lume”.

În vârstă de 36 de ani, bărbatul are două iubite, care se înțeleg foarte bine una cu cealaltă, împarte același pat cu ele, iar gelozia nu face parte sub nicio formă din relația lor. Mai mult, cei trei sunt fericiții părinți a doi copii superbi.

Adam a reușit să le lase însărcinate pe ambele iubite ale sale. Cei trei au doi băieței reușiți și susțin că viața lor de familie este una exemplară. Datorită faptului că familia lor are două mame, sarcinile legate de creșterea și educarea copiilor sunt mult mai bine gestionate, au mai spus fericiții părinți. 

„Este minunat că ne înțelegem atât de bine și că ne putem crește copiii împreună” a mărturisit Adam pentru mirror.co.uk. 

Bărbatul nu s-a fericit nici să ofere detalii fierbinți din cuplul său. „Împărțin același pat și ne simțim foarte bine împreună”, a mai spus Adam.

sati