x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A fumat și a consumat alcool pe toată perioada sarcinii, supărată că va avea un băiat. După nouă luni, medicii s-au închinat când au văzut ce a adus pe lume

de A.M.P   •   27 Sep 2017   •   19:13
A fumat și a consumat alcool pe toată perioada sarcinii, supărată că va avea un băiat. După nouă luni, medicii s-au închinat când au văzut ce a adus pe lume 482

O femeie a șocat întreaga lume după ce a declarat, public, că fumează și consumă alcool, în ciuda sarcinii înaintate, supărată că nu este gravidă cu o fetiță.

Mai mult, Josie Cunningham, a afirmat că, dacă ar fi știut mai devreme că va avea un băiețel, ar fi făcut avort.

Prin urmare, femeia și-a înecat dezamăgirea în alcool și țigări, fără să se gândească o clipă la binele copilașului nenăscut, scrie Daily Mail.

"Știam că îi fac rău, dar asta nu m-a oprit. În adâncul sufletului, știam că nu aș fi fumat și băut dacă aș fi știut că voi avea o fată", a spus femeia, într-o emisiune televizată.

Josie este cunoscută publicului din Marea Britanie pentru aparițiile ei mai puțin obișnuite în anumite show-uri de televiziune, precum și pentru operațiile estetice plătite din asigurarea de sănătate.

”Am fost hărțuită toată viața mea pentru că nu aveam sâni. Acum nu voi mai fi abuzată”, declara aceasta, după ce și-a făcut o operație de mărire a sânilor.
Culmea, în mod absolut neașteptat, însă, Josie Cunningham a dat naștere unei fetițe sănătoase.
 

sati