x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A născut gemene și era în culmea fericirii. La două săptămâni de la naștere a observat ceva extrem de bizar la fetițele ei. A mers la medic și a avut un șoc. Ce se petrecuse, de fapt!

de A.M.P   •   28 Sep 2017   •   18:10
A născut gemene și era în culmea fericirii. La două săptămâni de la naștere a observat ceva extrem de bizar la fetițele ei. A mers la medic și a avut un șoc. Ce se petrecuse, de fapt! 482

Doi părinți au primit mai mult decât se așteptau, în ziua în care s-au născut gemenele lor. 

Hannah Yarker și Kyle Armstrong au povestit că totul a început ca o glumă. În timpul sarcinii, Hannah a vorbit despre cum ar fi să aibă gemeni birasiali, fiindcă partenerul ei de viață este mulatru. Cineva din familia lor chiar a zis: ,,Imaginați-vă, cum ar fi să primim câte unul din fiecare.” Și, uimitor sau nu, și-au primit dorința, scrie stiri.rol.ro

La naștere, fetele păreau identice, dar nimeni nu se aștepta să ajungă să arate atât de diferit una față de cealaltă atât de curând.

La două săptămâni de la sarcină, părinții au început să observe diferențele: culoarea pielii fetelor. Cuplul a concluzionat că fetele lor nu sunt deloc identice. Myla până la urmă a ajuns să aibă pielea mai închisă la culoare, și să semene cu tatăl său care e mulatru, iar Anaya a moștenit pielea albă a mamei, împreună cu părul deschis la culoare și ochii albaștri.

Din cauza faptului că acest lucru se petrece foarte rar, părinții povestesc că oamenii îi întreabă mereu dacă sunt ai lor amândoi, dacă sunt surori și dacă chiar sunt gemene, sau chiar dacă sunt rude.

Explicația medicilor: Myla și Anaya nu sunt identice fiindcă provin din ovule diferite și s-au dezvoltat în saci amniotici diferiți în pântec. Cu siguranță că atunci când vor crește vor avea multe explicații de dat atunci când oamenii vor afla că sunt gemene.

sati