x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A vrut să scape basma curată în fața amantei, care voia în vacanță, iar acum riscă să ajungă la închisoare! Mai multe zboruri au fost afectate

de A.M.P   •   21 Apr 2017   •   17:43
A vrut să scape basma curată în fața amantei, care voia în vacanță, iar acum riscă să ajungă la închisoare! Mai multe zboruri au fost afectate 482
Foto. pixabay.com

Un bărbat însurat a pus autoritățile pe jar după ce a mințit ca să scape basma curată în fața...amantei.

Poliția din orașul indian Hyderabad l-a arestat pe Motaparthi Vamshi Krishna, în vârstă de 32 de ani, după ce ar fi trimis autorităților un e-mail despre un complot de deturnare a avioanelor, scrie CNN.

Potrivit poliției, Krishna a pretins că este o femeie care a auzit șase bărbați cum discutau despre deturnarea unor avioane în orașele Hyderabad, Chennai și Mumbai, în următoarea zi.

Poliția din Mumbai a alertat agențiile de securitate, și a consolidat securitatea aeroporturilor vizate, însă au verificat și identitatea persoanei care a trimis e-mailul respectiv.

Așa au ajuns la Krishna, un agent de turism, care încercat să-și păcălească astfel amanta să nu mai ceară să meargă în vacanță la Mumbai.

Pentru că nu avea bani suficienți pentru a o duce în vacanță, Krishna, care are și un copil cu soția lui, i-a falsificat amantei un bulet de la Chennai la Mumbai și a trimis apoi e-mailul către autorități, în speranța că vor fi oprite zborurile.

Acum, bărbatul riscă cinci ani de închisoare și o amendă de 150 de dolari.

sati