x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Imagini șocante! Un taximetrist amenință că se aruncă în aer cu tot cu pasagerii din mașină

de A.M.P   •   09 Mar 2016   •   12:35
O farsă făcută în Arabia Saudită a stârnit un val de revoltă, fiind catalogată de internauți din toată lumea drept ”cea mai proastă glumă făcută vreodată”.

Un ”taximetrist” musulman amenință că se va arunca în aer, în numele lui Alah, la scurt timp după ce clientul se urcă în mașina lui. Șoferul își ridică tricoul și îi arăta pasagerului ”bomba” legată în jurul brâului. Apoi amenință că se aruncă în aer, scrie Metro.

Dacă unul dintre clienți începe să plângă și să se roage de el să nu facă asta, altul se aruncă din mașina aflată în mers. Însă o atitudine demnă de apreciat este cea a unor pasageri care reușesc să-l imobilizeze și să oprească mașina.

În final, omul își dezvăluie adevărata identitate și arată camerele de luat vederi montate în mașină.
poza

Actualitate

Făcea asta în fiecare dimineață. Femeia a ajuns în stare critică la un spital din Iași

O femeie se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost transportata in stare foarte grava la spital. Medicii sunt sceptici in privinta sanselor sale de supravietuire si spun că, si daca va scapa cu viata, va ramane cu...

25 Oct 2016  •  00:28

poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati