x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Le-a scris părinților o scrisoare, apoi s-a aruncat de la etaj. Șocul uriaș pe care l-au avut oamenii când au găsit biletul de adio. Ce au văzut când au deschis plicul

de 21 Ian 2016   •   19:49
Le-a scris părinților o scrisoare, apoi s-a aruncat de la etaj. Șocul uriaș pe care l-au avut oamenii când au găsit biletul de adio. Ce au văzut când au deschis plicul  16
arhiva familiei
Diego Gonzalez, un băiat de 11 ani din Madrid, a sărit de la etaj anul trecut, după ce s-a plâns că este abuzat de colegi la școală. Părinții lui vin acum cu amănunte șocante, în încercarea de a determina autoritățile să demareze o anchetă în acest caz. Potrivit acestora, Diego a lăsat o scrisoare de adio cutremurătoare.

”Tati, mami... sper ca într-o zi să mă urâți măcar un pic mai puțin. Nu mai suport să merg la școală și nu am cum să evit asta. Tată, m-ai învățat să fiu bun și să-mi respect promisiunile... Mamă, ai avut grijă de mine și mi-au arătat o mulțime de locuri... Bunicule, ai fost întotdeauna generos și ai avut grijă de mine. Tată, mi-ai suportat multe. Îmi e dor de voi și sper ca într-o zi să ne revedem în Rai. Vă spun la revedere pentru totdeauna”, a scris copilul de 11 ani.

Părinții băiatului spun că lucruri ciudate se întâmplă la școala din Madrid unde era elev Diego. Cu toate acestea, poliția refuză să investigheze cazul, chiar dacă și alți părinți au făcut apel la autorități.
sati