x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-a NENOROCIT pe viaţă. Cum a ajuns să arate această tânără după ce şi-a injectat silicon în fese: „Am întrecut de 200 de ori limita admisă”

de 23 Sep 2017   •   18:15
S-a NENOROCIT pe viaţă. Cum a ajuns să arate această tânără după ce şi-a injectat silicon în fese: „Am întrecut de 200 de ori limita admisă” 72

Una din cele mai faimoase concurente la concursurile Miss Bumbum (destinate fetelor cu un posterior generos) a avut parte de o experienţă dramatică.

Andressa Urach, cunoscută şi pentru o aventură cu Ronaldo, a apelat la ajutorul medicului esteticial în 2013. Acesta i-a introdus în fese silicon, însă gramajul era de 200 de ori mai mare decât limita admisă.

Deşi iniţiat tânăra s-a bucurat de un posterior a la Kim Kardashian, după un an au început durerile: "Nu mai puteam merge. Durerea se lăsase în picioare, m-am panicat când am văzut că totul se umflă şi se învineţeşte", povesteşte Andressa.

Ajunsă la spital, medicii au operat-o de urgenţă, dar au observat un lucru: carnea pur şi simplu se rupea: "Aveam nişte găuri uriaşe în coapse, siliconul cauzase putrezirea muşchilor", spune Andressa.

După mai multe luni petrecute în spital, tânăra a plecat acasă în scaunul cu rotile, iar medicii spun că recuperarea va fi de lungă durată.

 

sati