x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-a trezit cu o iritație ciudată pe piele, după o noapte petrecută la hotel. Descoperirea pe care a făcut-o când s-a uitat sub saltea. FOTO

de 06 Ian 2016   •   18:29
S-a trezit cu o iritație ciudată pe piele, după o noapte petrecută la hotel. Descoperirea pe care a făcut-o când s-a uitat sub saltea. FOTO 72
Foto: capturi YouTube
 Un cuplu din California care și-a petrecut concediul de iarnă în New York a trecut prin cea mai cumplită experiență. Culmea, nu s-au cazat la un hotel dintr-un cartier rău famat, ci chiar în Manhattan, peste drum de Central Park.

Elgin Ozlen a filmat intrarea în hotelul din cel mai exclusivist cartier din New York, apoi camera în care a stat împreună cu iubita lui. Când în imagini apare femeia, se vede clar că aceasta are o afecțiune la nivelul pielii. Cei doi au crezut inițial că aceasta a fost provocată de mâncare. Însă atunci când au întors salteaua pe care dormiseră cu o noapte în urmă au descoperit că era infestată cu ploșnițe de pat. 

Ca să demonsteze cu sunt vii, Elgin le atinge cu un pix. Acesta a povestit că au schimbat de două ori camera de hotel, după ce prima avea probleme la sistemul de încălzire și cea de-a doua la cel de electricitate.

110 dolari costă o noapte la hotelul Astor din Manhattan. Cei doi nu sunt singurii care s-au plâns de condițiile de aici. Siteurile de profil sunt pline cu astfel de reclamații la adresa hotelului.


sati