x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-a trezit cu pete roșii pe picioare și abdomen, dar le-a pus pe seama unei iritații. A avut un șoc atunci când medicii i-au pus diagnosticul CANCER

de A.M.P   •   11 Ian 2017   •   22:19
S-a trezit cu pete roșii pe picioare și abdomen, dar le-a pus pe seama unei iritații. A avut un șoc atunci când medicii i-au pus diagnosticul CANCER  482
Foto: dailymail.co.uk

O tânără a avut parte de un mare șoc atunci când a descoperit că erupția ei de pe picioare, pe care o pusese pe seama unei iritații după epilare, este de fapt cancer, scrie Daily Mail.

Rhiannon Douglas, în vârstă de 21 de ani, din Staffordshire, s-a trezit într-o dimineață cu pete roșii pe picioare care, în ciuda tuturor eforturilor, nu păreau să se vindece.

Rhiannon a crezut că are o iritație de după epilat și nu a intrat în panică decât după ce iritația s-a întins pe abdomen. Mai mult, tânăra se confrunta acum și cu dureri îngrozitoare de spate.

Medicii care au consultat-o i-au pus un diagnostic crunt: cancer și o formă neobișnuită de limfom Hodgkin.

Doctorii i-au spus că, dacă nu i-ar fi apărut petele pe corp, atunci este foarte probabil ca boala să fi rămas ascunsă până devenea prea târziu de tratat.

 

sati