x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

S-au trezit în casă cu o creatură înfricoșătoare. Oamenii au pus rapid mâna pe telefon şi au filmat, iar imaginile au devenit virale imediat - VIDEO

de 12 Oct 2017   •   16:27
S-au trezit în casă cu o creatură înfricoșătoare. Oamenii au pus rapid mâna pe telefon şi au filmat, iar imaginile au devenit virale imediat - VIDEO 72
Foto: Pixabay.com

Doi tineri căsătoriți din Malaezia au trăit clipe de coşmar, după ce o creatură înfricoșătoare, de mari dimensiuni, a ajuns în casa lor.

În clipa în care au observat că uşa de la baie se deschide de una singură, iar din interiorul încăperii îşi face apariţia o creatură de culoare neagră, cei doi soţi s-au panicat. 

Potrivit cancan.ro, bărbatul a scos repede telefonul şi a început să filmeze, deşi era îngrozit. Din câte se pare, monstrul a ajuns în casa acestora prin intermediul sistemului de canalizare şi-a ieşit la suprafaţă din vasul de toaletă.

Totodată, creatura înfricoşătoare nu semăna cu nimic din ce văzuseră oamenii până atunci. Imediat după ce bărbatul pe nume Zul Hanif Anip, în vârstă de 25 de ani, a postat imaginile pe reţelele sociale, ele au devenit virale instant.

"Avea aproximativ doi metri lungime şi avea un cap foarte mic. Nu ştim nici acum ce a intrat în casa noastră, pare o creatură venită din mlaştină. Ni s-a spus că în mod clar a crescut în canalul care face legătura cu locuinţa. Ne-am speriat foarte tare, era dezgustător", a povestit şocat Zul Hanif Anip.

sati