x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Și-a cheltuit ultimii bani ca să ajungă în Amsterdam, să se întâlnească cu dragostea vieții ei. Ce a descoperit când a ajuns în aeroport a marcat-o pe viață

de 09 Oct 2017   •   13:01
Și-a cheltuit ultimii bani ca să ajungă în Amsterdam, să se întâlnească cu dragostea vieții ei. Ce a descoperit când a ajuns în aeroport a marcat-o pe viață  72
Foto: facebook

Credea că și-a găsit marea dragoste, dar avea să trăiască o dezamăgire foarte mare. Este, pe scurt, povestea unei tinere din Marea Britanie. Fata a decis să povestească în detaliu, pe rețelele de socialziare, ce a pățit. 

Sophie Stevenson, în vârstă de 24 de ani, l-a întâlnit pe Jesse Mateman (21 de ani) în această vară, la Barcelona. Cei doi au petrecut o noapte împreună și au continuat să comunice pe internet. 

Tânăra era convinsă că olandezul cu trei ani mai tânăr decât este marea ei dragoste, așa că și-a cheltuit ultimii bani pentru a se duce după el la Amsterdam. Numai că în momentul în care a ajuns în aeroport, și-a dat seama că totul este o farsă.

Nimeni nu a venit să o aștepte la aeroport, iar după câteva ore a primit un mesaj pe telefon. „Totul a fost o glumă”, scria în mesaj. 

Supărată, tânăra s-a întprs a doua zi în Marea Britanie și a decis să povestească lumii întregi ce a pățit. 

Sursă: The Independent

 

 

sati