x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Și-a pus un piton în jurul gâtului și a postat poza pe net. Ce s-a întâmplat la scurt timp după aceea. Prietenii tânărului sunt șocați

de 25 Sep 2017   •   17:08
Și-a pus un piton în jurul gâtului și a postat poza pe net. Ce s-a întâmplat la scurt timp după aceea. Prietenii tânărului sunt șocați 72
Foto: facebook

Sfârșit teribil pentru un bărbat din Marea Britanie. Dan Brandon, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort în locuința sa. Deocamdată, autoritățile nu au dat publicității cauza exactă a decesului, însă suspectează că ar fi fost ucis chiar de bizarele sale animale de companie. 

Dan era cunoscut pentru pasiunea sa ciudată pentru animalele exotice, în special pentru șerpi. Acesta își împărțea apartamentul cu un piton. Autoritățile au precizat că trupul tânărului era plin de răni, dar nu au precizat care era cauza acestora. 

În momentul în care au ridicat cadavrul, cușca animalului era deschisă, iar șarpele era liber în casă. 

Victima posta des imagini cu reptile pe rețelele de socializare. „Dan era obsedat de șerpi, păianjeni și alte animale exotice”, spun prietenii tânărului, care au fondat o pagină de internet unde oamenii pot face donații pentru a-i ajuta familia. 

Sursă: The Independent

 

 

 

 

sati