x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Tatăl unei adolescente și-a făcut un cont fals pe Instagram și și-a convins fiica să-i trimită fotografii deocheate

de D.G.   •   15 Mar 2016   •   20:41
Tatăl unei adolescente și-a făcut un cont fals pe Instagram și și-a convins fiica să-i trimită fotografii deocheate  817
foto: pixabay.com

Un caz demn de un film horror se judecă într-un tribunal din New York. Inculpatul, un bărbat de 41 de ani, a pledat vinovat în cazul mai multor acuzații grave, printre care și de pornografie infantilă, potrivit jezebel.com.

Acesta și-a făcut un cont fals pe Instagram pretinzând că este adolescent și și-a convins fiica să-i trimită poze nud cu ea, după care, când fata a încercat să rupă relația, a început s-o abuzeze înscenând sinuciderea falsului iubit de pe internet.


Bărbatul a mers chiar mai departe de atât și i-a trimis fetei un mesaj în numele mamei presupusului iubit anunțând-o că baiatul și-a luat viața.
Apoi a transferat pozele deocheate cu ea pe telefonul său, confruntând-o pe fată și supunând-o inclusiv la abuz sexual.

Totul a ieșit la iveală la un an de la momentul falsei sinucideri, când fata a decis să facă public abuzul la care fusese supusă.

Acum, bărbatul riscă 250 de ani de închisoare. Sentința se va propunța în iulie.

 

poza

Show

Mii de fotografii nud ale vedetelor de la Hollywood au ajuns pe net. Cine este în spatele poveștii

Ryan Collins, 36 de ani, a fost condamnat la 18 luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat că a spart conturile Google și Apple ale mai multor vedete, între 2012 și 2014. Rihanna, Avrila...

28 Oct 2016  •  20:23

sati