x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un cal a fost adus la înmormântarea stăpânului său. Oamenii au rămas muți de uimire când au văzut ce face animalul - VIDEO

de 20 Apr 2017   •   10:37
Un cal a fost adus la înmormântarea stăpânului său. Oamenii au rămas muți de uimire când au văzut ce face animalul - VIDEO 72
Foto: Youtube

Probabil nu există pe lume un prieten mai devotat decât animalul domestic. Brazilianul Wagner Figueiredo de Lima a avut un asemenea tovarăș pe parcursul vieții— calul Sereno. Relația lor de prietenie a durat până când bărbatul a murit într-un accident.

Wando, fratele lui Wagner, știa cât de important a fost Sereno în viața decedatului. De aceea, el a hotărât să aducă calul la înmormântare. În timpul îngropării s-a întâmplat ceva incredibil: calul a început să scoate niște sunete ciudate, de parcă plângea după decedat.

„Sereno parcă înțelegea ce se întâmplă și vroia să-și ia rămas-bun de la Wagner”, a declarat fratele decedatului. Unul dintre martorii întâmplării a povestit că animalul s-a apropiat de sicriu, l-a mirosit, iar apoi și-a ridicat capul și a nechezat tare și cu tristețe.

sati