Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce mesaj a primit Mihai Gâdea în prima lui zi de concediu. ”Un miracol, după 22 de ani!”

Ce mesaj a primit Mihai Gâdea în prima lui zi de concediu. ”Un miracol, după 22 de ani!”

Ce mesaj a primit Mihai Gâdea în prima lui zi de concediu. ”Un miracol, după 22 de ani!”
04 Sep 2017   •   21:11

Mihai Gâdea a povestit, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că în prima lui zi de concediu a primit un SMS de la Răzvan Iordache, tânărul care a primit șansa de a merge din nou, după ce povestea lui a fost mediatizată la Antena 3.

Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” a anunțat că Răzvan a început să meargă din nou, după mai bine de 20 de ani de stat în scaunul cu rotile.

„După 20 de ani, azi mi-am mișcat picioarele pentru prima dată”, i-a scris Răzvan Iordache.

VEZI AICI POVESTEA EMOȚIONANTĂ A LUI RĂZVAN IORDACHE

Răzvan Iordache și-a petrecut peste 20 de ani în scaunul cu rotile. În 1995, la doar 17 ani, Răzvan a suferit un groaznic accident și a rămas paralizat. Tânărul a primit o nouă șansă de a merge din nou, însă a avut nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru o operație de implantare în coloană a unui dispozitiv electronic.

Operația era mult prea costisitoare pentru familia sa, așa că Răzvan a avut nevoie de ajutor pentru a strânge suma necesară, de 100.000 de dolari. Acum, Răzvan Iordache merge din nou.


 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close