Antena 3 CNN Actualitate Inedit Copila de opt ani fusese chemată de preot deoparte când toți au plecat. Ce a urmat întrece orice imaginație. A dezbrăcat-o și a violat-o cu bestialitate. După ce a terminat, a avut o cerere neașteptată (FOTO)

Copila de opt ani fusese chemată de preot deoparte când toți au plecat. Ce a urmat întrece orice imaginație. A dezbrăcat-o și a violat-o cu bestialitate. După ce a terminat, a avut o cerere neașteptată (FOTO)

Copila de opt ani fusese chemată de preot deoparte când toți au plecat. Ce a urmat întrece orice imaginație. A dezbrăcat-o și a violat-o cu bestialitate. După ce a terminat, a avut o cerere neașteptată (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Mar 2019   •   00:14

Copila de opt ani fusese chemată de preot deoparte când toți au plecat.  Nu se aștepta nicio clipă la ce avea să urmeze. Preotul a dezbrăcat-o și a violat-o cu bestialitate, până când fata a început să vomite.

Apoi, după ce a terminat, preotul a pus-o să șteargă toată murdăria. 

Fostul preot catolic Sabine Griego, 81 de ani, a fost acuzat de viol. Întâmplarea a avut loc în urmă cu aproape 30 de ani.

Bărbatul este acuzat că a abuzat-o pe copilă între 1990 și 1991, în timp ce lucra la Biserica Romano-Catolică Queen of Heaven din Albuquerque, New Mexico. 

Preotul a ademenit-o pe fată către casa parohială, spunându-i că vrea „să joace un joc special”, înainte de o asalta pentru prima dată. Copila a vomitat atunci, iar el a pus-o la final să facă curat, anunță publicația Santa Fe New Mexican. 

Fata le-a povestit mult mai târziu polițiștilor că acest lucru a început să se întâmple regulat și că uneori îi dădea să bea și vin.

Într-un alt atac, Griego a trântit-o pe fată cu fața pe o masă și i-a spart nasul. A fost dusă la spital, unde le-a declarat medicilor că s-a lovit din greșeală. 

Mai târziu, copila a avut coșmaruri și a ânceput să se rănească înainte de a le spune părinților ce i s-a întâmplat de fapt. Când a făcut-o avea deja 13 ani. Copila a zis că nu a dat alarma mai devreme pentru că preotul a amenințat-o că îi taie limba și îi rănește mama. 

Griego este acuzat acum de peste 30 de abuzuri sexuale asupra copiilor, cât timp a lucrat ca arhidiacon. A fost concediat oficial în 2005. 
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close