Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”

Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”

Dan și-a cunoscut iubita în urmă cu un an, iar de atunci a acceptat să facă ceva de neimaginat în pat: „Nu vreau să fac altceva toată viața”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Apr 2019   •   00:48

Dan are o relație minunată cu Kelly, de aproape un an de zile și spune că așa ceva este visul oricărui bărbat. 

Tânăra de 28 de ani face videochat și totul a început surprinzător pentru amândoi. Dan i-a fost client aproape două luni, înainte ca ea să accepte să iasă cu el în oraș. Destul de scump să-i faci curte, în condițiile în care minutul de conversație costa cam patru euro.

”Imaginează-ți că depășisem în spatele ecranului o groază de limite. Știam cum arătăm amândoi dezbrăcați, făcusem chestii de natură sexuală, a fost chiar ciudat să ne găsim amândoi îmbrăcați, într-un bar. Eram super nervos, era mai mult ca o fantezie, iar eu trebuia să dărâm bariera finală”, povestește Dan.

Cei doi s-au plăcut și în viața reală, iar relația lor a înflorit.

Dan este invidiat de toți prietenii, însă spune că nu poate discuta deschis cu părinții săi, așa că a lor le-a spus că prietena sa este antrenor personal.

Cei doi au ajuns să facă show-uri erotice împreună în fața camerei, iar mulți dintre clienții lui Kelly sunt de-a dreptul încântați.

”Unora le place să creadă că sunt doar a lor, dar cei mai mulți apreciază când mi se alătură și Dan”, a explicat Kelly.

Cei doi spun că nu ar mai vrea să facă nimic altceva toată viața lor și că speră să o poată ține tot așa cât mai mult timp.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close