x close

 ”De atunci am făcut amor pe bănci, în parcuri, în spatele unor motociclete de închiriat, pe o masă de picnic, și pe un balcon, uitându-ne la apusul peste bulevard”

16 Mar 2018   •   19:10
 ”De atunci am făcut amor pe bănci, în parcuri, în spatele unor motociclete de închiriat, pe o masă de picnic, și pe un balcon, uitându-ne la apusul peste bulevard”

Săptămânal, un cititor anonim al publicației The Guardian împarte cu restul publicului detalii despre viață sa sexuală. În acesta săptămână, o femeie de 38 de ani povestește despre viața ei sexuală neconvențională, în care face amor în locuri publce, la muncă, și pe balcon.  

Femeia povestește cum după ce în urmă cu trei ani a divorțat de soțul ei, nu credea că o să mai găsească o conexiune cu cineva. Cu toate acestea, o legătură s-a legat între ea și un prieten, iar cei doi au început o relație sexuală la care ambii visau de mult. Dar acesta nu a fost una convențională, în care partidele de amor se întâmplă în dormitor. Prima oară când cei doi au făcut sex a fost la locul lui de muncă, pe jos, iar din acel moment ambii au știut că viață lor sexuală nu se va limita doar la dormitor.  

Aceștia au încercat prima oară sexul în aer liber, pe o insulă din Caraibe, pe niște stânci, în timp ce priveau răsăritul. Chiar dacă știau că există un risc să fie văzuți, cei doi se simțeau perfect comfortabili. De atunci, au făcut amor de nenumărate ori în locuri publice:  ”De atunci am făcut sex pe bănci, în parcuri, în spatele unor motociclete de închiriat, pe o masă de picnic, și pe un balcon, uitându-ne la apusul peste bulevard” . În ciudăa acestor experiențe, cei doi se distrează la fel de bine și în dormitor, unde se ascund de obicei iarna: ”Din fericire, ne distrăm la fel de bine și în pat - iernile europene sunt mai puțin favorabile iubirii în aer liber - dar așteptăm vară cu nerabdare.” 

În final, femeia împarte că este recunoscătoare zilnic că a găsit o astfel de legătură, sexuală și emoțională, care se simte ca un adevarat dar.  

Sursă: The Guardian 

Parteneri
Parteneri
sati