Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doctorița i-a scris un mesaj dureros iubitului: „Viața este copleșitoare. Munca mea pe pământ s-a încheiat”. În urmă cu doi ani, femeia devenise un adevărat erou

Doctorița i-a scris un mesaj dureros iubitului: „Viața este copleșitoare. Munca mea pe pământ s-a încheiat”. În urmă cu doi ani, femeia devenise un adevărat erou

Decizie radicală luată de o doctoriță. Femeia de 44 de ani a decis să își pună capăt zilelor. Înainte de gestul fatal, i-a scris iubitului său un bilet de adio.

Doctorița i-a scris un mesaj dureros iubitului: „Viața este copleșitoare. Munca mea pe pământ s-a încheiat”. În urmă cu doi ani, femeia devenise un adevărat erou
18 Ian 2020   •   00:08

Deborah Lamont, 44 de ani, a fost o adevărată eroină în urmă cu doi ani, după ce i-a ajutat voluntar pe supraviețuitorii incendiului blocului Grenfell Tower, iar pentru faptele sale a primit cea mai înaltă distincție, Red Cross.

Recent însă femeia a decis să își încheie socotelile cu viața. Luptăndu-se cu alcoolismul și cu problemele de sănătate, Lamont, care a mai avut tentative de siucidere, s-a spânzurat.

Femeia era extrem de tristă și i-a spus noului său iubit și coleg de muncă, Jim Rees, că se simte „claustrofobică”. 

Cazată într-un hotel, acesta i-a trimis un ultim mesaj: „Viața este copleșitoare. Simt că m-am tratat pe mine cât de rău posibil”. 

Polițiștii au descins la hotel și au găsit-o după o tentativă. Au lăsat paramedicii să se ocupe de ea, după care au lăsat-o din nou singură.

Mai târziu, femeia a trimis un nou mesaj: „Cred că munca mea pe pământ s-a încheiat!”. Câteva ore mai tâziu, era găsită spânzurată în camera de hotel, scrie The Sun.

 

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close