x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Doi băieți s-au furișat de la ore pe o ploaie torențială. O profesoară i-a urmărit. Când a văzut ce fac elevii, a rămas fără cuvinte - FOTO

de 14 Sep 2017   •   11:43
Doi băieți s-au furișat de la ore pe o ploaie torențială. O profesoară i-a urmărit. Când a văzut ce fac elevii, a rămas fără cuvinte - FOTO 16
Foto: Facebook

Nate și Isaac, doi băieței din SUA, au un rol foarte important în școala la care învață. Au fost desemnați să aibă grijă de un obiect foarte important pentru americani, obiect prezent în toate unitățile de învățământ: steagul SUA. 

Cei doi copii își iau rolul în serios și, indiferent de condițiile meteo sau de alte dificultăți pe care le-ar putea întâmpina, micuții au grijă în fiecare zi să strângă steagul și să-l pună la loc, în curtea școlii, a doua zi. 

O profesoară a fost impresionantă de faptul că cei doi copii au ieșit în curtea școlii, pe o ploaie torențială, ca să strângă steagul și să-l ducă în interior. Ea le-a făcut o fotografie celor doi băieți și a postat-o pe contul de Facebook al unității de învățământ, alături de mesajul: „Suntem mândri de Nate și Isaac pentru respectul, devotamentul și dragostea lor pentru țară”.

 

 

 

sati