x close

Doi tineri proaspăt căsătoriți au făcut amor cu un alt cuplu în luna lor de miere. Toţi au rămas mască atunci când au aflat adevăratul motiv

24 Ian 2020   •   10:42
Doi tineri proaspăt căsătoriți au făcut amor cu un alt cuplu în luna lor de miere. Toţi au rămas mască atunci când au aflat adevăratul motiv sursă foto: pixabay.com

Doi tineri căsătoriți au plecat în luna de miere, însă lucrul acesta nu i-a împiedicat să facă amor cu un alt cuplu cu care inițial au corespondat online.

S-au căsătorit în luna mai și au plecat în luna de miere în Spania. Însă, cei doi tineri și-au șocat prietenii când le-au spus ce au făcut în ultima lor zi de vacanță.

Lee Blackley, 31 de ani, și Terri Blackley, 27 de ani, spun că ziua nunții lor a fost una dintre cele mai fericite momente din viața lor. Asta însă nu i-a împiedicat să facă sex cu un alt cuplu, chiar în luna de miere.

Cuplul a început viața de swingeri încă de pe vremea când se întâlneau și nu au de gând să se oprească odată cu oficializarea relației. Tinerii au însă și unele reguli atunci când se culcă cu alții. Sărutul, de exemplu, nu este permis.

„Am fost în luna de miere și am găsit un alt cuplu. Am vorbit online și ne-am întâlnit în ultima noastră noapte din luna de miere. Ne-am gândit: Hai să o facem”, a povestit Terri.

Însă, ceea ce i-a surprins pe ceilalți este faptul că tinerii căsătoriți susțin că lucrul acesta i-a făcut să fie și mai uniți, scrie Mirror.

Parteneri
Parteneri
sati