Antena 3 CNN Actualitate Inedit Doi turișiti străini, surprinși total când au ajuns în România: „Am vrut de fapt să evităm țara” (VIDEO)

Doi turișiti străini, surprinși total când au ajuns în România: „Am vrut de fapt să evităm țara” (VIDEO)

Doi vloggeri de travel au ajuns în România, deși au încercat să evite țara cât mai mult posibil.

Doi turișiti străini, surprinși total când au ajuns în România: „Am vrut de fapt să evităm țara” (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video
22 Feb 2020   •   02:01

Deși auziseră tot felul de povești despre țara noastră că este nesigură și că oamenii rămân fără bani aici, Victor și Kristina au decis să-i acorde o șansă și recunosc că au rămas profund impresionați.

Pe „Vanlife“, canalul de Youtube în care Victor şi Kristina îşi povestesc aventurile, aceștia au povestit despre România:

„România, ţara pe care am încercat să o evităm traversând spre Ucraina şi luând apoi feribotul spre Turcia. Oamenii spuneau că nu e sigură, că vom fi jefuiţi, că poliţia va încerca să profite de noi... dar ghiciţi, ce! Soarta (şi noi pierzându-ne actele de înregistrare a dubiţei ne-a forţat să conducem prin România şi am avut o revelaţie! Vedeţi în o parte din călătoria noastră acest minunat loc în care viaţa este simplă, în care lumea îţi face semn cu mâna când treci, în care animalele de fermă cutreieră libere, ca să menţionez petrecerea de Halloween la Castelul lui Dracula, cai şi căruţe pretutindeni, şi... “, spun cei doi. 

×
Subiecte în articol: turisti straini
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close