x close

Ea e femeia care leșină în timp ce face amor: ”Prima oară a fost un șoc. Singurul mod în care pot rezista este...”

30 Iun 2019   •   10:27
Ea e femeia care leșină în timp ce face amor: ”Prima oară a fost un șoc. Singurul mod în care pot rezista este...”

O tânără de 28 de ani din Marea Britanie suferă de o boala rara care o face să leșine în timp ce face sex. Femeia a fost diagnosticată cu sindromul de tahicardie ortostatică posturală în 2011, după ce a născut primul copil.

Acest sindrom o face să leşine şi atunci când nu doarme destul, când râde, când face exerciţii sau orice activitate care îi crește ritmul cardiac. Tânăra și-a pierdut cunoștința și în timpul partidelor de sex cu soțul ei, scrie The Sun.

"De fiecare dată când fac sex, există o șansă de 50.50 să leșin. Asta se poate întâmpla oricând și oriunde, însă în cazul acestei boli gravitația are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziția misionarului. Prima oară când s-a întâmplat a fost un șoc puternic pentru amândoi. Ben este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deși nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoștință. Nu știu nimic din ce se întâmplă după ce leșin și îmi dau seama că este o experiență traumatizantă pentru el. din fericire, nu ne afectează relația. Nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow.

Parteneri
Parteneri
sati