Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Eram pe canapea când a început să mă sărute pe gât și să mă atingă. Brusc, s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat. Nici nu mi-am dat seama când a avut loc”

„Eram pe canapea când a început să mă sărute pe gât și să mă atingă. Brusc, s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat. Nici nu mi-am dat seama când a avut loc”

„Eram pe canapea când a început să mă sărute pe gât și să mă atingă. Brusc, s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat. Nici nu mi-am dat seama când a avut loc”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Apr 2019   •   17:33

Relația lor mergea fantastic, însă într-o zi s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat, care a făcut-o pe această tânără să își pună o sumedenie de întrebări.

”Eram pe canapea și ne uitam amândoi la Netflix, când a început să mă sărute pe gât. Știu unde duce asta și i-am spus că nu mă simt prea bine și că trebuie să mă trezesc devreme să merg la serviciu și că nu vreau să facem sex. S-a uitat la mine, a zis ok, apoi s-a ghemuit pe partea cealaltă a patului” a povestit tânăra de 19 ani. 

Prietenul său, cu care avea o relație de mai bine de trei ani, s-a ridicat brusc după câteva minute, i-a spus să plece, i-a adunat lucrurile de prin casă și pur și simplu a dat-o afară.

”Credeam că măcar mă va duce el acasă, dar am auzit ușa închizându-se în urma mea. Am sunat o colegă să vină să mă ia. Comportamentul lui mi s-a părut foarte bizar”, a spus fata, care a apelat la ajutorul internauților pentru a o ajuta să ia o decizie. 

Pentru a se liniști, și-a închis telefonul și s-a culcat. A doua zi dimineață avea zeci de mesaje și apeluri pierdute.

”M-a sunat plângând la prima oră și și-a cerut scuze. Mi-a spus că, pe lângă examenele de la facultate mai are și niște probleme în familie. Și-a dat seama că a greșit și a spus că nu se va mai întâmpla niciodată așa ceva. O să trec peste, dar n-o să uit. Relația noastră de acum încolo va purta acest stigmat”, și-a încheiat tânăra povestea.

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close