x close

Femeia a pus rufele la spălat, a dat drumul la mașină și a plecat. 35 de minute mai târziu, când a vrut să le scoată, a văzut că sunt încă ude. A vrut să o pornească din nou, dar atunci a observat ceva printre haine. „Era chiar acolo!” (FOTO)

26 Iun 2019   •   13:58
Femeia a pus rufele la spălat, a dat drumul la mașină și a plecat. 35 de minute mai târziu, când a vrut să le scoată, a văzut că sunt încă ude. A vrut să o pornească din nou, dar atunci a observat ceva printre haine. „Era chiar acolo!” (FOTO) Galerie foto (1) Foto: Pixabay.com

Și-a pus rufele la spălat, a dat drumul la mașină și apoi a plecat, fără să aibă nici cea mai mică bănuială. 35 de minute mai târziu, când ciclul de spălare s-a încheiat, Stefani Carroll-Kirchoff a venit să scoată rufele.

A observat că sunt încă ude, așa că se pregătea să dea din nou drumul. Atunci a observat printre haine o lăbuță albă. Și-a dat seama imediat că una dintre cele trei pisici a fost prinsă în interior în tot acest timp.

Femeia l-a scos pe Felix, de doar un an, mai mult mort decât viu și a chemat ajutoare. Deși și-a pierdut vederea și s-a ales cu penumonie din cauza apei care i-a intrat în plămâni. Animalul a supraviețuit. Iar acum se simte mai bine. A început să mănânce.

În ciuda faptului că veterinarul i-a dat asigurări că micuțul își va reveni complet, Carroll recunoaște că nu și-a revenit încă: „Am fost în stare de șoc vreo câteva zile. Asta mă va bântui tot restul vieții”, a declarat femeia, potrivit CNN.

 


 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati